Home/Серија од чајно дрво

Серијата од чајно дрво (73% од составот на солуцијата е природно чајно дрво) има основна функција да го контролира лачењето на себум. Дополнително ја смирува и освежува кожата, исклучително погодена за проблематична кожа со мозолчиња, црнки и други несовршености. Без алкохол, парабени и минерални масла. Најсоодветна за комбинирана до мрсна кожа.

Go to Top