Home/Серија со екстракт од зелен полжав

Skin Watchers Green Snail серијата содржи голема количина на филтрат од слуз на полжави како активна состојка, која на производите им дава моќно дејство врз кожата и ефективна е при голем број непосакувани состојби на кожата, како што се акни, проширени пори, дехидратација, дразнење итн, а при тоа го спречува стареењето на кожата. Дополнително, во серијата се додадени многу различни состојки со антисептично, тонизирачко и хидратантно дејство како што се хиалуронската, масло од кајсии и екстракти од неколку билки (лаванда, нане, фрезија, камилица, рузмарин).

Go to Top