Home/Производи за чистење на кожата

Во корејската козметика чистењето на кожата е основен ритуал, првиот и најважен чекор на кој се должи постигнувањето на здрава, сјајна и млада кожа. Skin Watchers следејќи ги традициите и рутината на младоликите корејки има создадено неколку специјални типови на чистачи за лице.

Go to Top