Home/Серија со серамиди

Серија за длабинска хидратација со серамиди, коja ја задржува влагата и помага на кожата да ја обнови својата природна заштита. Серамидите се липиди кои природно се содржат во нашата кожа и ја заштитуваат од надворешните агресори.
Ја хидратира сувата кожа во длабочина, ја обновува нејзината еластичност и штити од појава на брчки.
Содржи растителни масла од кајсија, шии, макадамија, екстракти од билки, пчелин восок, серамиди, лецитин, алантоин и витамин Е. Без парабени и минерални масла. Најсоодветна за нормална до сува кожа.

Go to Top