Home/Самостојни креми/Skin Watchers Wrinkle Away Whitening Eye Cream – Крема против брчки околу очите

Skin Watchers Wrinkle Away Whitening Eye Cream – Крема против брчки околу очите

1,770.00ден

Out of stock

(1 customer review)

Нежната крема со природни киселини наменета е да ги намали брчките околу очите и да ја осветли кожата.


  • Без парабени и минерални масла;
  • Соодветна за секој тип на кожа;

Out of stock

SKU: MS001 Category: Tag:

Description

Нежна крема со природни киселини која ги намалува брчките околу очите, ја осветлува кожата и ја спречува појавата на нови брчки. Ја прави нежната кожа околу очите мека и еластична. Без парабени и минерални масла. Соодветна за секој тип на кожа.

Additional information

Weight 30 g

1 review for Skin Watchers Wrinkle Away Whitening Eye Cream – Крема против брчки околу очите

  1. admin

    Amazing product, love it!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *