Home/Серија од чајно дрво/Skin Watchers Tea Tree Toner – Тоник од чајно дрво

Skin Watchers Tea Tree Toner – Тоник од чајно дрво

1,390.00ден

Out of stock

(1 customer review)

Тоникот содржи чајно дрво и е вистински експерт кога се работи за отстранување на проблемите со вашата кожата но исто така ја смирува и освежува.


  • Без алкохол, парабени и минерални масла;
  • Најсоодветна за комбинирана до мрсна кожа;

Out of stock

Description

Дополнително ја смирува и освежува кожата, исклучително погодена за проблематична кожа со мозолчиња, црнки и други несовршености. Без алкохол, парабени и минерални масла. Најсоодветна за комбинирана до мрсна кожа.

Additional information

Weight 140 g

1 review for Skin Watchers Tea Tree Toner – Тоник од чајно дрво

  1. admin

    Fits perfect and has lovely material

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *