Home/Best Seller производи, Серија со екстракт од зелен полжав/Skin Watchers Green Snail Intensive Toner – Интензивeн тоник со екстракт од зелен полжав

Skin Watchers Green Snail Intensive Toner – Интензивeн тоник со екстракт од зелен полжав

1,550.00ден

(1 customer review)

Тоник кој содржи голема количина на филтрат од слуз на зелен полжав како активна состојка ќе ја направи еластична вашата кожа и ќе ја врати во живот, а исто така наменет е за секој тип на кожа!


  • За секој тип на кожа;

Description

Содржи голема количина на филтрат од слуз на полжави како активна состојка, која на производите им дава моќно дејство врз кожата и ефективна е при голем број непосакувани состојби на кожата, како што се акни, проширени пори, дехидратација, дразнење итн, а при тоа го спречува стареењето на кожата.

Additional information

Weight 125 g

1 review for Skin Watchers Green Snail Intensive Toner – Интензивeн тоник со екстракт од зелен полжав

  1. admin

    Love this set, glasses, purse and shirt

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *