Home/Best Seller производи, Производи за чистење на кожата/Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil – Природно масло за длабинско чистење на лице

Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil – Природно масло за длабинско чистење на лице

1,660.00ден

(1 customer review)

Природното масло составено од природни масла е вистински експерт кога се работи за отстранување на секаква шминка при што кожата станува мека и хидратирана, но не и мрсна.


  • Без парабени и минерални масла;
  • Соодветна за секој тип на кожа;

Description

Производ со природни масла за длабинско чистење на кожата на лицето. Во контакт со вода маслата се претвораат во ефективна пена која длабински го чисти лицето и го остава чисто и смирено. Без да ги дразни очите, без да остава мрсен слој. Без парабени и минерални масла. Соодветно за секој тип на кожа.

Additional information

Weight 150 g

1 review for Skin Watchers Natural Deep Cleansing Oil – Природно масло за длабинско чистење на лице

  1. admin

    Feels great but a little short in the arms

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *