Home/Skin Watchers Green Snail Intensive Toner – Интензивeн тоник со екстракт од зелен полжав/Skin Watchers Lucid White Foam Cleanser – Сјајно бела пена за чистење на лице

Skin Watchers Lucid White Foam Cleanser – Сјајно бела пена за чистење на лице

1,100.00ден

(1 customer review)

Сјајно бела пена базирана на растителни екстракти која ќе го исчисти вашето лице и при тоа ќе ја тонизира, измазнува, хидратира и обновува еластичноста на вашата кожа!


  • Без парабени и минерални масла;
  • Соодветна за секој тип на кожа;
  • Препорачлива за комбинирана/мрсна или опуштена кожа;

Description

Нежна пена која активно ги отстранува нечистотиите од лицето. Ја прави кожата чиста, смирена и хидрирана. Без парабени и минерални масла. Соодветна за секој тип на кожа, а препорачлива за комбинирана/мрсна или опуштена кожа.

Additional information

Weight 100 g

1 review for Skin Watchers Lucid White Foam Cleanser – Сјајно бела пена за чистење на лице

  1. admin

    Comfortable and casual, perfect for lounging

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *