Home/Серија со екстракт од зелен полжав/Skin Watchers Green Snail Hydrating Gel – Хидратантен гел со екстракт од зелен полжав

Skin Watchers Green Snail Hydrating Gel – Хидратантен гел со екстракт од зелен полжав

1,390.00ден

(1 customer review)

Гелот содржи екстракт од зелен полжав е ефикасен при враќање на еластичноста кај кожата, а наменет е за комбинирана и мрсна кожа!


  • Го спречува стареењето на кожата;
  • За комбинирана до мрсна кожа;

Description

Содржи голема количина на филтрат од слуз на полжави како активна состојка, која на производите им дава моќно дејство врз кожата и ефективна е при голем број непосакувани состојби на кожата, како што се акни, проширени пори, дехидратација, дразнење итн, а при тоа го спречува стареењето на кожата.

Additional information

Weight 50 g

1 review for Skin Watchers Green Snail Hydrating Gel – Хидратантен гел со екстракт од зелен полжав

  1. admin

    So light and airy, I love it

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *