Home/Uncategorized, Серија со серамиди/Skin Watchers Ceramizing Cream – Хидратантна крема со серамиди

Skin Watchers Ceramizing Cream – Хидратантна крема со серамиди

1,330.00ден

Out of stock

(1 customer review)

Кремата содржи серамиди и ќе ви помогне лесно да ја вратите еластичноста на вашата кожа при што ќе ја врати и нејзината природна заштита!


  • Штити од појава на брчки;
  • Ја хидратира сувата кожа во длабочина;
  • Без парабени;
  • Без минерални масла;
  • Најсоодветна за нормална до сува кожа;

Out of stock

Description

Ја хидратира сувата кожа во длабочина, ја обновува нејзината еластичност и штити од појава на брчки. Содржи растителни масла од кајсија, шии, макадамија, екстракти од билки, пчелин восок, серамиди, лецитин, алантоин и витамин Е. Без парабени и минерални масла. Најсоодветна за нормална до сува кожа.

Additional information

Weight 50 g

1 review for Skin Watchers Ceramizing Cream – Хидратантна крема со серамиди

  1. admin

    Very sleek and formal

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *