Home/Skin Watchers Green Snail Intensive Toner – Интензивeн тоник со екстракт од зелен полжав/Skin Watchers Ceramizing Essence Toner – Хидратантна тоник есенција со серамиди

Skin Watchers Ceramizing Essence Toner – Хидратантна тоник есенција со серамиди

1,390.00ден

Out of stock

(1 customer review)

Тоник со серамиди кој ефективно ќе ја заштити вашата кожа од појава на брчки и при тоа ќе ја обнови нејзината еластичност.


  • Штити од појава на брчки;
  • Ја хидратира сувата кожа во длабочина;
  • Без парабени;
  • Без минерални масла;
  • Најсоодветен за нормална до сува кожа;

Out of stock

Description

Ја хидратира сувата кожа во длабочина, ја обновува нејзината еластичност и штити од појава на брчки. Содржи растителни масла од кајсија, шии, макадамија, екстракти од билки, пчелин восок, серамиди, лецитин, алантоин и витамин Е. Без парабени и минерални масла. Најсоодветен за нормална до сува кожа.

Additional information

Weight 150 g

1 review for Skin Watchers Ceramizing Essence Toner – Хидратантна тоник есенција со серамиди

  1. admin

    Favorite shirt of all time!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *