Home/Women

Корејската козметика е спој на традиција, квалитет и иновации

By |2020-02-03T22:04:13+00:00November 30th, 2015|Uncategorized, Women|

>> Нивните производи се мултифункционални, со исклучителен квалитет, преслатко спакувани и далеку под цената на помалку квалитетните сродни производи од западните козметички куќи. [...]

Чајно дрво и корејска традиција – успешната формула на SKIN WATCHERS за здрава кожа без мозолчиња!

By |2020-02-03T22:04:25+00:00November 30th, 2015|Uncategorized, Women|

>>   Листовите од чајно дрво се популарна и ефикасна состојка кoja во последниве години се повеќе се користи во козметиката ширум светот, [...]

Заштитете се од силните сончеви зраци – SKIN WATCHERS со нежна формула на природна база

By |2020-02-03T22:04:45+00:00November 30th, 2015|Uncategorized, Women|

>>   Сонцето е еден од најдобрите извори на витамин Д, исто така познат како витамин на сончева светлина кој видно го подобрува [...]